mandag 11. juli 2011

kultur

Lørdag 9/7-11
På grunn av den lange kjøreturen dagen før, tok vi det roligere neste dag. Vi kjørte ut på motorveien A7/E43 i retning Fussen. Etter en halv times kjøretur kjørte vi av ved Rotenburg o.d.t., for å få med oss litt kultur. Vi valgte oss et sted fra den "romantiske veiens" kjørerute (som er et koseligere alternativ til autobahn gjennom Tyskland, men destod lengre å kjøre hvis en vil ha med seg alle serverdigheter). En middelalder "by". Hadde vi hatt en dag ekstra hadde vi valgt å bruke hele dagen i disse vakre omgivelsene.



Etter et par timers vandring og lunsj bar det videre til dagens reisemål Fussen, som ligger ved grensen til Østerrike. Lite kø, fordi autobahn er stengt for lastebiler lørdager og søndager. Bare 31 mil denne dagen.Vi kjørte i 3 1/2 time. Akkurat passe lenge:-) 24 grader og litt deilig vind. Alpene var utsikten.



Selvbetjent camping i Fussen
Vi campet på en slags selvbetjent camping rasteplass, sammen med tyskere og nederlendere. Madammen fikk låne internetttilgang på et helsestudio rett over veien, og fikk endelig oppdatert reiserapportbloggen.



Gresk kebab til lunsj

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar