torsdag 14. juli 2011

caffe americano og kald birra

Dagene går først og fremst til bading, soling og lek. Campingen har over 1000 "pitches" for campere, så vi er et lite samfunn her. Den lokale butikken har "alt", slik at man ikke trenger å bevege seg langt... Egen sykestue er det også. Da jeg syklet forbi i formiddag, var det kø utenfor sykestua. Campingen har en hovedgate som er over 500 meter lang. På tvers nedover hovedgaten er det traseer med plasser/pitches og bungalower. Det er få nordmenn her, mest dansker, nederlendere og tyskere. Ellers er det to basseng områder, to scene områder, tre restauranter, to bar og egen privat strand. Det er siesta mellom 13 og 15, da er det stengt for biltrafikk i hovedgaten, men ellers kan man gjøre som man vil.Hovedgaten
 Strandbaren ble prøvd ut forrige dagen. Prinsen var i ferd med å gå til sengs da heftig musikk og rytmer kunne høres i det fjerne. Han "måtte" bare se hva det var. Prinsen forsvant og minuttene gikk. Mannen måtte ta med seg lommelykt og gå i retning musikken for å lete etter poden. Etter en stund kom de begge henrykte tilbake. Det var en brasiliansk DJ som spilte til dans på strandbaren. Gutta ba madammen pent om å få lov til å dra på "festen". Madammen var ikke sen med å gi sin tillatelse, hun ville jo bare komme seg i seng fortest mulig. Ryktene forteller at gutta storkoste seg  med dans ut i de sene nattetimer:-) 

Det er ikke tid for å kjede seg her, selv for den mest fantasiløse. Det er basseng-basket, basseng- gym, Yoga og Zumba hver dag for de som ønsker. Foreløpig er det prinsen som nyttegjør seg av alle tilbud, ha ha ha.


I dag startet vi dagen på stranden. Under siestaen syklet vi inn til nærmeste sentrum. Prinsen fikk kjøpt seg Italia caps, prinsessa fikk rosa solhatt og mannen fikk seg ny Panamahatt! Madammen er av det sære slaget og fant derfor ingen treffende hodeplagg. Mannen fikk også kjøpt seg knestøtte på nærmeste sportsbutikk. Gårsdagens fotballkamp gikk hardt for seg, og gammel skade blusset selvsagt opp. Mannen går nå med hovent kne, men madammen synes ikke synd på han for det;-D Akkurat nå trøster han seg med en iskald øl. 

Vi spiste lunsj på en lokal cafe. Mannen prøvde seg på at vi skulle stoppe på nærmete pizzeria, men madammen nektet plent. Hadde det vært opp til mannen hadde vi spist pizza hver dag.... isteden ble det Piadina og caffe americano til lunsj, og selvsagt is!

Passerte denne på veien til sentrum