mandag 18. juli 2011

nok en aktiv dag


På camping er det lett å få ferievenner. Språkvansker er ingen hinder for morsom lek. Prinsen tilbringer mye av tiden med en østerisk og en tysk gutt. Prinsessa leker med danske og sveitsiske campingnaboer. Barna snakker og svarer på sitt eget språk uavhengig hvem de leker med. Prinsen har laget seg sitt eget språk, en blanding av norsk, engelsk, og tysk i hver setning! Ellers gjør vi oss bra forstått her nede, takket være mannens portugisisk. Mange ord er lik italiensk.

I går var prinsessa på lekeklubb fra kl. 10-12, mens prinsen var på fotballtrening. Formen må holdes ved like frem til Norway Cup!Etter lunsj var det basseng tid frem til kl. 17 for alle sammen.


Prinsen spiller vann-basket

Da prinsen steg opp av badet bar det rett til ZUMBA trening, som avholdes på scenen rett ved bassengene. Vi andre var slitne nok fra badingen... 


Så var det tid for middag. Ingen kulinariske opplevelser her. Det går for det meste i toast, burger, pommesfrites, og pasta (på cafe menyene). Madammen insisterer derfor på å lage mye av maten i campingvogna, for å få litt mer variert kosthold og ikke minst grøntfor! Men kaffen her er god!!! 1 Euro for en god kaffe er ikke verst. Da mørket senket seg var det nok en gang tid for barnedisco kl. 20.30. Prinsessa har nå blitt varmere i trøya og er med på å hoppe og sprette til italienske, tyske og danske barnesanger. Hele familien avsluttet kvelden med ny ZUMBA trening for voksne (og barn) kl. 21.30. Da var alle med, og vi sovnet fort da vi kom tilbake til vogna.

Vi koser oss veldig her nede, men om noen få dager er det tid for å pakke ned og vende snuta hjemover. Hjemreiseruten er ikke bestemt ennå... Mannen skulle gjerne vært her et par uker til. Madammen savner kattene sine altfor mye (...og friskt norsk vann!), og ser frem til å komme hjem (..til regn?). Mannen sier at dette er den første ferien han har vært på hvor han går ned i vekt! Stor overgang for kroppen å feriere med aktive barn. Madammen svarer at det har han godt av :-D

Her ser dere madammen blogger for harde livet mens barna er på disco!

Og her ser dere mannen tørke svette for harde livet!