tirsdag 12. juli 2011

voksentid

Denne morgen er barna trygt plassert på barneklubb fra 10-12. Solen er sterk, så det er godt å ha et alternativ til basseng og strand deler av dagen. Prinsessa er allerede litt solbrent, så nå har vi økt faktoren fra 30 til 50. Mannen og madammen skal straks ta en sykkeltur i området. Mannen skal se om han får tak i et par fotballsko...ball-abstinensen har kommet krypende. Det arrangeres fotball/volleyballturnering for voksne hver dag. Joho!
Ps.Vi har lagt inn noen flere bilder på tidligere innlegg og en video fra turen. Mer bilder kommer etterhvert. Ciao så lenge!

Har åpnet opp for kommentarer om noen har noe å kommentere;-)!

Kl. 20.20
Da har madammen satt seg på campingens bar/restaurant som har internett tilgang. Straks er det tid for disco for barna, også i dag... det er også show av forskjellige slag hver kveld, så dette er egentlig som å være på charterferie med SungVing, ha ha ha. Ellers er mannen sendt til baren for å kjøpe Gin til madammen. det er visst HAPPY HOUR, dvs. 4 drinker for prisen av to...
I dag har vi rukket å bade både i basseng og i Adriaterhavet. Deilig varmt vann, selv for de pysete voksne. Fortsatt over 35 grader. Mannen sliter mest med varmen til tross for hans brasilianske gener! Madammen bare ler når hun ser han tørke svetteperler med håndkle hvert 2 minutt. Forresten gikk dagens volleyballturnering strålende for mannen. Til tross for hans mange gamle idrettsskader, og nær ved å få heteslag, så var viljen til å vinne sterkere enn de fysiske begrensninger. Han seiret med glans. Tre matcher, tre seiere!

Her kommer noen stemningsbilder.


Prinsen dykker etter skjell
Barnedisco, prinsen er med på dansen, mens prinsessa har nok med å ta inn alle inntrykk