torsdag 21. juli 2011

et par dager til i Italia....

Egentlig skulle vi startet hjemreisen i går, onsdag, men fordi vi trives altfor godt her nede har vi utsatt den til lørdag. Campingen har egen vin og tiramisu, så vi lider derfor ingen nød.


Vi har også bestemt oss for å ha fast feriebolig her nede! Det vil si at vi lar vogna bli igjen i Italia på noe som heter "caravan depot". Det er flere slike oppbevaringsplasser i nærheten her i Venezia. For et par hundre kroner pr. måned blir vognen oppbevart og passet på, stelt og fikset, og kjørt til ønsket campingplass når man skal feriere igjen. Det vil si at en ikke trenger å kjøre bil hver gang en skal feriere her nede. Vogna blir også kjørt tilbake til depot når man reiser hjem. Dette er visst vanlig for campingproffene fra Tyskland, Nederland og Sveits. Og vi vil ikke være dårligere vi!

Nei, sannheten er at det ene hjullageret (?) på vogna pep gjennom hele Tyskland, noe som ikke er helt bra. Mannen vil ikke ta sjansen på å kjøre de to hundre milene hjemover uten nytt. Campingmekanikerene i området har tatt en sjekk på vogna, og har desverre ikke denne delen på lager, så det må bestilles fra utlandet og det kan ta flere dager... Derfor blir det fast feriebolig her nede og en atskillig raskere hjemreise med kun bil. "Endelig full fart på autobahn!", sier prinsen.

gata "vår"


stranden "vår"

Barna møtes hver kveld i hovedgata

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar