onsdag 27. juli 2011

avskjed med nye venner


Fredag 22/7-11
Da er tiden kommet til å ta farvel og forlate campingen for denne gang. Vi har bare positive opplevelser fra denne campingplassen. Våre campingnaboer fra Danmark og Sveits forteller at de er her på tredje og fjerde året, og vi skjønner godt hvorfor. Her for barna være barn, og de voksne for være....voksne, ha ha ha. Det har vært en aktiv ferie, men også tid til å koble av.

Konkurranseinstinktet til mannen og prinsen tok derimot ikke ferie! De ELSKER å konkurrere, og HATER å tape begge to. Madammen fikk for første gang se en annen side fra mannen. Høylytt brøling og banning på fotballbanen, så madammen nesten ble litt flau. Men engasjementet gav...gull. Gutta håvet inn ikke mindre enn 10 Casavio camping medaljer i diverse konkurranser i løpet av de 14 dagene vi var der (løping, fotballturnering, vannbasket og volleyball). Madammen var vel den eneste som valgte å være inaktiv under dette oppholdet.
Prinsen med parykk i vannkonkurranse

Mannen har IKKE tenkt til å gi fra seg ballen
Så ble det gull
Siste dagen ble utnyttet til det fulle. Prinsen ville ikke hjem, så det ble mye kos og "high five" siste kvelden for nye ferievenner og aktivitetsvertene. Nye trivelige bekjentskaper har gjort til at både de voksne og barna har blitt et par Facebook venner rikere. Alltid gøy å møte nye mennesker!

Ferienaboer på besøk og ser PIPPI på DVD

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar